Cégünk mind az egyszerűbb, mid az összetettebb weboldalak elkészítését vállalja.

Dinamikus „CMS” weboldal motorral dolgozunk főképpen. Ennek előnye, hogy a későbbiekben az Ügyfél akár önállóan is karban tudja tartani oldalát, tetszőlegesen tud tartalmat módosítani bővíteni. Ezen portálmotorok teljesen ingyenesen felhasználhatóak és magyar nyelvűek, így a megtanulása, elsajátítása sem igényel sok időt. További nagy előnye, hogy nyílt forráskódú, könnyedén fejleszthető, bővíthető és a nagyszámú felhasználása miatt sok a visszajelzés a készítők felé ezért rendszeresen jelennek meg hozzá frissítések ami által naprakész és biztonságos rendszert kap.

Véleményünk szerint egy weboldal karbantartása legalább olyan fontos, mint a megtervezése, mivel a technika rohamos fejlődése révén, illetve a bűnözők újabbnál újabb ötleteinek hála célkeresztbe kerülnek azok az oldalak, melyek nem naprakészek. Gondoljunk csak bele, mekkora kincs lehet a bűnözők szemében az oldalunkra regisztrált tagok személyes adatai.

Sok ügyfél fordult már hozzánk azzal a problémával, hogy régi „statikus” weboldalát csak az oldal készítője tudja karban tartani, de őt nem érik el, vagy nagyon drága bármi utólagos módosítás az oldalon. A nyílt forráskódú CMS rendszereknél ( WordPress, Drupal, stb.) nem áll fennt ez a bosszantó tényező.