Bármilyen jellegű számítógépes kérdéssel, kéréssel, problémával nyugodtan fordulhat hozzánk. Szakképzett kollégáink állnak rendelkezésükre.

A számítógép normál használatából eredően is számos meghibásodás fordulhat elő. A legjellemzőbb a vírusfertőzés és az operációs rendszerek sérülése.  Ebben az esetben a legfontosabb az adatok védelme, ezért mindenképpen érdemes szakemberre bízni a dolgot. Sajnos sokan megfelelő tudás és körültekintés nélkül próbálják meg menteni ami menthető és minket például csak egy újratelepítés vagy „formatálás” után keresnek fel, amikor észreveszik, hogy még nagyobb a baj, mert az adataik eltüntek. Szerencsére ilyen esetekben is legtöbbször lehetséges az adatok visszaállítása, de sokkal egyszerűbb és költséghatékonyabb módja ha már a hiba megjelenésekor hozzánk fordulnak.

Kollégáink Törökbálin, Budaörs, Budapest, Diósd és Érd területén ingyenesen házhoz mennekés amennyiben ez lehetséges a helyszínen orvosolják a hibát. Amennyiben ez nem lehetséges, a gépet elszállítjuk, bevizsgáljuk majd egy árajánlatban tájékoztatjuk az Ügyfelet a pontos költségekről. Amennyiben a javítás megtörtént visszaszállítjuk a gépet és a helyszínen üzembe helyezzük. A visszajelzések alapján sok cég jó esetben csak visszaviszi a gépet, de a helyszíni beállításokban (Wifi, internet, nyomtató, hálózati meghajtók stb) már nem segít.

 

Cégünk a javításokat általában (hiba bonyolultságától függően) 24 órán belül teljesíti.